Badkamerrenovaties Lede

Badkamerrenovaties


Wenst u graag uw badkamer te renoveren, dan kunnen wij u zeker helpen! 

Contacteer ons gerust om af te spreken om eens langs te komen om uw ideeën te bespreken, dan maak ik een offerte op maat volgens uw wensen en budget!

Bekijk onze projecten

Badkamer renovatie te Hillegem

Bij deze klant begonnen we met het strippen van de oude badkamer. Nadien plaatsten we nieuwe afvoeren & sanitaire leidingen. De badkamer werd uitgeplakt met een waterbestendig pleister. Ook werd er een nieuwe chape geplaatst, opnieuw gevloerd & betegeld. Het resultaat mag er zeker zijn, een nieuwe badkamer met alle comfortvoorzieningen, op vraag & op maat van de klant!
Bekijk project

Badkamer te Aalst

In deze kant-en-klare badkamerunit plaatsten we alle sanitaire badkamer voorzieningen. Douchewand werd vervaardigd uit solid surface panelen. Deze panelen vervangen de traditionele badkamertegels, waardoor een moderne look ontstaat.
Bekijk project

Badkamer renovatie te Bassevelde

Deze badkamer renovatie werd uitgevoerd na problemen met lekkende oude afvoerleidingen. De badkamer werd in een volledig nieuw jasje gestoken, volledig op maat & naar de wensen van de klant.
Bekijk project

Badkamer renovatie te Lede

In deze badkamer werden de muren volledig opnieuw betegeld, de vloer afgewerkt met watervaste laminaat en het plafond werd gerealiseerd uit cederhouten planchetten.
Bekijk project

Badkamer renovatie te Melle

Zelf van deze kleine badkamer kon ons team een mooi, functioneel, compacte inloopdouche op maat creëren.
Bekijk project

Heeft u een project voor ons?

contacteer ons