Sanitair & CV


Wij verzorgen een complete reeks van oplossingen voor sanitair en centrale verwarming. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, ons ervaren team staat paraat om aan al je behoeften te voldoen. Vertrouw op ons voor hoogwaardige service en vakmanschap in elk aspect van sanitair en CV. 

Sanitair voorziet in onze dagelijkse behoeften aan schoon water en hygiënische voorzieningen, terwijl CV-systemen zorgen voor een aangename binnentemperatuur gedurende het hele jaar.  Sanitair omvat alle water- en afvalwaterinstallaties van: toiletten en wastafels tot douches en kranen. Het doel is helder schoon drinkwater leveren en afvalwater veilig afvoeren. Moderne sanitaire systemen zijn ontworpen met efficiëntie, waterbesparing en milieuvriendelijkheid. 

CV-systemen kunnen gebruikmaken van verschillende energiebronnen: gas, elektriciteit, olie of duurzame energiebronnen zoals zonne-energie of warmtepompen. De ketel is het kloppende hart  en de warmte wordt verspreid door het hele huis via radiatoren, vloerverwarming of luchtkanalen. Dankzij moderne technologieën zijn CV-systemen efficiënter en milieuvriendelijker dan ooit. 

Installeren van een volledige sanitaire- en CV-installatie in 2 nieuwbouwwoningen te Evergem

Bekijk project

Vernieuwen oud toilet naar een nieuw hangtoilet te Schoten

Bekijk project

Installeren van sanitaire toestellen in toiletruimtes in nieuwbouwwoning te Evergem

Bekijk project

Nieuwe radiatoren installeren te Evergem

Bekijk project

Installeren van alle sanitaire voorzieningen en verwarming te Ninove

Bekijk project

Sanitair & CV te Evergem

Bekijk project

Vloerverwaming te Evergem

Bekijk project

Gasleiding binnenbrengen te Hillegem

Bekijk project

Nieuwe regendouche te Zottegem

Bekijk project

Elektrische warmwaterboiler te Lede

Bekijk project

Heeft u een project voor ons?

contacteer ons